Tekstschrijven, Storytelling & Social media content

Wat is jouw verhaal?

Taal – geschreven of gesproken – is de bouwsteen van communicatie en verbinding. Verbinding met jezelf en de ander: met je lezers, je (potentiële) klant, je publiek. Een goed geschreven tekst of een pakkende slogan zet je klanten in beweging, raakt je lezers en zorgt voor conversie.

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

tekstschrijven is maatwerk

Tekstschrijven

Ik heb meer dan vijftien jaar schrijfervaring en heb ruim vijfendertig boeken op mijn naam staan. Ik schrijf boeken voor bedrijven (zie Boek op Maat), columns, bedrijfsbrochures, interviews, artikelen, social media content, teksten voor je website en nog veel meer. Ik ga voor je aan de slag als tekstschrijver, bedenk slogans voor je bedrijf of campagne en schrijf teksten voor je bedrijfsblad. Ik hou van heldere, bewegende taal, die aanzet tot nadenken of actie. Of het nu gaat om langere stukken tekst of korte websitestukken, streef ik altijd naar een pakkende tekst die uitnodigt tot (door)lezen.

een boek op maat

Boek op maat – storytelling

Een boek is een tastbaar communicatiemedium. Het ligt op een bureau, naast een bed, in een klaslokaal, in een openbare ruimte. Een boek kun je vastpakken, erdoorheen bladeren, (voor)lezen, herlezen. Een boek vertelt je een verhaal of dat van je bedrijf. Het is pure storytelling.

Wanneer je de visie of geschiedenis van je bedrijf wilt laten optekenen in een boek, of wanneer je een kinderboek wilt laten schrijven over een product of dienst die je aanbiedt, wanneer je een boek als relatiegeschenk wilt laten schrijven – dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een boek schrijven is een wezenlijk andere discipline en vraagt andere talenten dan die je alleen bij een tekstbureau zou vinden. Ik heb meer dan 40 titels op mijn naam staan als schrijfster en weet als geen ander hoe een boek geschreven moet worden -ook voor bedrijven. Ik heb voor grote bedrijven als Medtronic, Kaspersky en Novo Nordisk al meerdere boeken geschreven. Het kinderboek dat ik voor Kaspersky schreef, is inmiddels in meer dan 25 landen verschenen en een unieke vorm van public relations, storytelling en marketing gebleken.

Ook over boeken met betrekkingen tot persoonlijke gebeurtenissen, een levensverhaal, of een boek ter nagedachtenis aan iemand die je dierbaar is, een boek voor een bijzonder jubileum – ik denk graag mee om te kijken welke rol ik daarin kan vervullen. Daar hangt uiteraard een prijskaartje aan – maar de waarde van het boek als communicatie-uiting voor je bedrijf of voor iemand persoonlijk, is onbetaalbaar. Klik hier voor boeken op maat die ik schreef voor bedrijven.

schrijven voor sociale media

Social media content

Voor je bedrijf zou je graag meer content willen. Blogs, websitetekst, interviews. De content moet je klanten bewegen tot conversie. Je social media is onderdeel van je marketing- en communicatiestrategie. Of je nu een eenmanszaak hebt of een groter bedrijf – wat je op sociale media plaatst moet aansluiten bij je bedrijfsvisie en je andere communicatie-uitingen. Je wilt er conversies uit halen en je social media is onderdeel van je branding.

Ik heb een HBO achtergrond marketing en ook een HBO module Social Media Management gevolgd.

Wil je 100 procent content zijn met je content? Dan help ik je graag! Samen met Frederique Gort, die als twintiger veel weet over welke influencers belangrijk zijn, sta ik voor je klaar om als social media reporter aan de slag te gaan, om foto’s te maken voor je social media kanalen, om content te schrijven en slogans te verzinnen, om te helpen met campagnes en je bedrijf zichtbaarheid te geven op sociale media.

Wil je meer weten? Mail of bel gerust.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en wat dat kost? Schrijven is maatwerk – en het begint bij een oriënterend gesprek, luisteren en horen wat je zoekt. Laten we een kop koffie drinken en kijken waar het verhaal begint.

e-mail: mgslegers@gmail.com

telefoon: 0620305929

%d bloggers liken dit: