Masterclass schrijven voor kinderen

Wil je leren hoe je een kinderboek kunt schrijven? Doe dan mee aan deze Masterclass. We doen dat via Zoom – zo maakt het niet uit waar jij op dat moment bent. Je kunt kiezen uit twee verschillende data.

Data:

zaterdag 12 december, 10.30 – 11.45 uur

zaterdag 16 januari 2021, 14.00-15.15 uur

De Masterclass duurt ongeveer 75 minuten. Minimaal aantal deelnemers is 3. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. Wel een laptop/computer/telefoon met wifi, zodat je op Zoom kunt (de link krijg je van mij na betaling), en zin om voor kinderen te leren schrijven.

Kosten: 25,- euro per persoon. Deze betaal je zodra de Masterclass definitief is.

Inschrijven? Mail me en laat me weten aan welke Masterclass jij mee wilt doen.

Wie ben ik

Ik schrijf al 17 jaar jeugdboeken. Inmiddels heb ik er 43 geschreven, voor kinderen van 6-16 jaar. Ik heb series als I Love Liv, Gezocht Normale Ouders, Hockeyteam De Sterren geschreven, evenals een groot aantal YA-thrillers als Onder mijn Huid, Backpack en Grenzeloos. Daarnaast is een van mijn jeugdboeken in meer dan 25 landen verschenen. Ik geef cursussen aan de Schrijversvakschool, ben Schoolschrijver en coach schrijvers op individuele basis.

Ik ontdekte vaardigheden waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had. Ik raad iedereen, die iets met creatief schrijven wil gaan doen, aan naar Marlies te gaan.’ A.R., oktober 2020, Schrijf tweedaagse.  

%d bloggers liken dit: