Retraites en schrijfreizen

Schrijfweek op lokatie: Eat Stay Write

24-27 september 2021: schrijfretraite WRITE in Zeeland, klik hier

28 september – 1 oktober 2021: retraite BECOMING YOU in Zeeland, klik hier

Ik organiseer schrijfretraites/schrijfweken op prachtige locaties. Weg van huis, waar al je zintuigen geprikkeld worden en je creativiteit alle ruimte krijgt om te stromen of juist dichtbij, zodat je minder ver hoeft te reizen. Geen afleiding van dagelijkse beslommeringen en een cadeau aan jezelf.

Inspirerende en unieke weken, waarbij je intensieve schrijfcoaching krijgt van mij. Je leest er alles over op de website van www.eatstaywrite.com. Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige retraites, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Het project JIJ – the best story of your life

Retraites waarbij je aan de slag gaat met wie je was, wie je bent en wie je wilt worden

Naast de schrijfretraites, organiseer ik ook retraites onder de noemer Het Project JIJ, waarbij je door middel van intensieve schrijfoefeningen aan de slag gaat met jouw ideale leven. Een prachtige manier om aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Een week waar je de rest van je leven plezier van zult hebben en de beste investering die je kunt doen.

De eerstvolgende Het Project JIJ reis – ook wel Own Your Story – vindt plaats op Bali in april/mei 2022. Zodra er meer bekend is over de reismogelijkheden, zal ik dat hier melden. Wil je een seintje wanneer er meer informatie is? Mail naar eatstaywrite@gmail.com en geef je op voor de nieuwsbrief.

‘Marlies, als docente ben je niet alleen kundig met een scherpe blik, maar ook een warme persoonlijkheid die afstemt op ieders niveau. Respectvol, geïnteresseerd en een grote dosis humor. De dagen vlogen voorbij en er is veel geschreven, geleerd en gelachen. Op een prettige manier daagde je mij uit over de grenzen van mijn comfort-zone te gaan. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Je persoonlijke aandacht, voor ieder die aan de cursus deelnam, was hartverwarmend. Je bent een prachtig mens Marlies. En Bali? Wat een fantastische plek voor een schrijf-retraite.’ – deelnemer J. over Eat Stay Write 2019

‘Schrijven onder goede, zeer professionele begeleiding. Veel persoonlijke aandacht voor ieders verhaal. Ik heb hier zoveel geleerd, over het schrijven zelf en over hoe ik in mijn eigen schrijfproces sta: wanneer en hoe ik afstand moet nemen om beter te kunnen schrijven. Veel ruimte voor jezelf, je eigen verhaal. Oefeningen om je op gang te helpen. De keuze tussen samen leuke spots op Bali ontdekken of toch liever alleen. Een aanrader!’ – deelnemer over Eat Stay Write 2019

%d bloggers liken dit: