Over mij

Schrijfster van boeken voor jeugd en volwassenen  * Tekstschrijfster * Spreker en dagvoorzitter * Cursusleider * Schrijfworkshops * Retraites * Schrijfcoach * Lifecoaching aan de hand van schrijftrajecten * Social media content * Storytelling

Ik geloof erin dat je moet doen waar je passie voor voelt en waar je goed in bent – vaak gaan die twee hand in hand. 

“The only way to do great work, is to love what you do” – Steve Jobs. 

Dat beperkt zich bij mij niet tot slechts een ding. Ik heb een veelheid aan passies, die ik met elkaar verbind door de kracht van het geschreven en gesproken woord. Of het nu gaat om mensen inzicht in zichzelf te geven door te schrijven, of bedrijven te helpen hun weg te vinden door middel van pakkende teksten, – online en offline , – of het nu gaat om een lezingen voor grote groepen of juryvoorzitter zijn bij voorleeswedstrijden – ik hou van mijn werk in al haar facetten en hoop dat over te mogen brengen op mijn klanten, lezers, toehoorders en cursisten.

Ik heb meer dan 40 boeken geschreven voor kinderen, jongeren en volwassenen. Tevens schrijf ik boeken voor bedrijven, die vertaald zijn in vele talen.

Achter de schermen ben ik moeder van drie geweldige jonge mensen, rotarian, reizigster, verwonderaar, leergierig, lezer, internationaal georiënteerd, ex-expat en nieuwsgierig naar wat anderen drijft. Ik ben tevens Schoolschrijver en geef cursussen aan de Schrijversvakschool.

%d bloggers liken dit: